DE BUREN, STRANDHUISJE NUMMER 320 TE DISHOEK

 

Accommodatie

Het strandhuisje is ingericht op een verblijf voor maximaal vier personen. Uitsluitend na overleg met de verhuurders mogen meer personen overnachten dan in eerste instantie is afgesproken.

Het huisje staat op het strand van Dishoek, nabij Vlissingen. Opgang bij camping Dishoek, onder aan de trap bij strandpaviljoen Vloed (v/h De Zilvermeeuw) rechtsaf. Er is een winkel op loopafstand in het Vebenabos en op de camping.

 

Interieur

Keuken met vier kookpitten (gas) en koelkast, magnetron en oven.

Slaapcabine met stapelbed en ‘kastruimte’.

In het woongedeelte staat een tweepersoonsopklapbed, vier stoelen en tafel, twee rieten stoelen en tafeltje.

Kachel.

Afzonderlijke wc en douche.

 

Bijzonderheden

Roken is verboden!

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het is niet toegestaan de stoelen die in het huisje staan op het strand te plaatsen.

 

Het strandhuisje heeft een elektriciteitsaansluiting. Het stroomverbruik is maximaal 1300 Watt. Schade ontstaan door overmatig stroomverbruik (doorslaan van zekeringen/aardlekschakelaar) zijn voor rekening van de huurder en moeten direct aan de reparateur worden voldaan.

 

Aankomst en vertrek

Vrijdag geldt als dag van aankomst en vertrek. Aankomst vanaf 18.30 uur. Vertrektijd 17.00 uur.

Er is de mogelijkheid om bagage door de firma Wielemaker over het duin naar het strandhuisje te laten brengen.

Datum en exacte tijd dient u zelf met de firma Wielemaker af te spreken, telefoon: 06 555 444 66.

In overleg met de vorige huurders kan de bagage op het voorbordes worden gezet.

Indien gewenst kan de bagage op de vrijdagavond van vertrek ook weer door de firma Wielemaker worden opgehaald.

 

Inbegrepen

Verbruik van water, gas en elektriciteit zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Er staat een reserve gasfles in de gaskist.

 

Ophalen vuilnis

Op vastgestelde dagen (in het hoofdseizoen op maandag, woensdag, vrijdag) wordt het vuilnis opgehaald.

De vuilniszak dient pas op genoemde ochtend op het voorbordes bij de trap te worden gezet.

Het is raadzaam de vuilniszakken tot die tijd op het achterbordes te laten staan, omdat de meeuwen de vuilniszakken anders leegpikken.

 

Bedlinnen, hand-/theedoeken

In het huisje zijn hoofdkussens en dekbedden (2x eenpersoons- en 1x tweepersoonsdekbed) aanwezig. U dient zelf te zorgen voor (hoes)lakens, kussenslopen en hand- en theedoeken.

 

Breuk/vermissing

De huurder is verantwoordelijk en aansprakelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de gehuurde accommodatie. Schade door breuk en/of vermissing van inventaris dient door de huurder ter plaatse te worden vergoed. Beschadiging aan meubilair en/of accommodatie worden op de huurder verhaald. (N.B. Het serviesgoed liever niet zelf vervangen.)

 

Annulering

Bij annulering van uw boeking gelden de volgende voorwaarden:

bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van het verblijf en bij voortijdige beëindiging is de volledige huursom verschuldigd.

 

In-de-plaatsstelling

Het is niet toegestaan het vakantieverblijf aan anderen dan in de overeenkomst genoemde personen in gebruik af te staan of te verhuren.

 

Schoonmaak bij vertrek

De huurder wordt geacht het strandhuisje netjes, (bezem)schoon en opgeruimd achter te laten. Het vuilnis kan in een dichtgemaakte zak op het achterbordes worden achtergelaten.

 

Betalingen

De huurprijs bedraagt buiten schoolvakanties € 705,-- per week en in de schoolvakanties € 805,-- per week, excl. toeristenbelasting ( € 1,25 p.p.p.n.). Schoonmaakkosten bedragen € 30,--.

Het verschuldigde bedrag dient zes weken voor de verhuurperiode te zijn overgemaakt.

De verhuurders hebben in dat geval het recht annuleringskosten in rekening te brengen. Bij annulering binnen vier weken vóór aanvang van het verblijf en bij voortijdige beëindiging is de volledige huursom verschuldigd.

 

Bereikbaarheid

Het strand is goed te bereiken via de vele strandovergangen, ook zijn er een aantal parkeerplaatsen onder aan de duinen. Gehandicapten en anderen die om medische redenen moeilijk of niet op het strand kunnen komen, kunnen bij de strandwachtpost bij de overgang Kaapduin van 15 mei tot en met 15 september gebruik maken van de 'ritjesservice' die ze over de duinen brengt (telefoon 0118 55 13 41). Het is ook mogelijk om naar een strand(slaap)huisje gebracht te worden. Afspreken kan tot 18.00 uur.

 

Naaktstrand Dishoek

Op het strand van Dishoek is naaktrecreatie niet toegestaan, wel zijn er in de omgeving meerdere naaktstranden. Naaktrecreatie in de buurt van Dishoek is toegestaan bij Domburg, achter de golf, bij strandpaviljoen Pay bas en Neptunus tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle. Sinds 2007 is er een strandvak van 750 meter op Neeltje Jans aangewezen waar naaktrecreatie ook is toegestaan.

Links

•  www.dishoek.com

•  www.vvvzeeland.nl
•  www.travelinfozeeland.com
•  www.wielemaker.nl
•  www.strandwachtdishoek.nl